ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΛΩΝ ΔΣ

Ηλίας Γεωργαντάς Πρόεδρος του Θεοδώρου – Πρόεδρος Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 και διαθέτει πτυχίο Οικονομικών από το University of California Los Angeles (UCLA) των ΗΠΑ (1983) και MBA από το Thunderbird School of Global Management (1985), Phoenix, Arizona επίσης στις ΗΠΑ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά. Έχει πλήθος συμμετοχών σε επαγγελματικά συνέδρια, σεμινάρια και παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2020 είναι Οικονομικός Διευθυντής και ιδρυτικός εταίρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», η οποία είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής μεγάλης δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στον πρωτογενή τομέα και στον τομέα αγροδιατροφής. Είναι επίσης Σύμβουλος Επιχειρήσεων και διαθέτει μεγαλύτερη των 30 ετών επαγγελματική εμπειρία κυρίως ως ανώτερο και ανώτατο οικονομικό και διοικητικό στέλεχος εταιρειών του χρηματοοικονομικού και τραπεζικού τομέα, του τομέα κατασκευής & διαχείρισης ακινήτων, της θεσμικής
διαχείρισης επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (real estate investment funds) και του τομέα επενδύσεων σε υδρογονάνθρακες. Η επαγγελματική αυτή εμπειρία και εξειδίκευση επιμερίζεται σε δέκα (10) χρόνια στις ΗΠΑ, και είκοσι (20) χρόνια στην Ελλάδα και τις χώρες της Βαλκανικής. Με την ευρύτητα της επαγγελματικής του πολύχρονης και πολυσχιδούς εμπειρίας, έχει συμβάλλει ως άμεσα εμπλεκόμενος στην διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων άνω των € 400 εκατ. και αξίας περιουσιακών στοιχείων άνω του € 1 δις.

Καλλιόπη Καρύδα του Θεμιστοκλέους – Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος
Γεννήθηκε το έτος 1964 στην Πτελέα Τριγώνου Έβρου. Δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών για περισσότερο από 20 έτη. Είναι εκ των ιδρυτών μετόχων της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ –ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το έτος 1999 με
κύριο αντικείμενο, αρχικά, την εμπορία κλιματιστικών συσκευών και στη συνέχεια άλλων οικιακών και λοιπών συναφών ειδών. Η κα Καλλιόπη Καρύδα, από την ίδρυση της εταιρίας αυτής μέχρι και σήμερα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διετέλεσε δε και Διευθύνων Σύμβουλος για το διάστημα από το έτος 2006 έως το έτος 2013. Επίσης, δραστηριοποιείται και ως ομόρρυθμη εταίρος και διαχειρίστρια στην εταιρεία με την επωνυμία ««ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ». Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε το έτος 2007 και από το έτος 2013 έχει ως κύριο αντικείμενο την εμπορία ειδών και συσκευών θέρμανσης, κλιματιστικών μηχανημάτων ψύξης και θέρμανσης, ηλεκτρονικού, ηλεκτρολογικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Ιωάννης Χαλδούπης του Λεωνίδα – Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
Κατέχει Δίπλωμα in Sales and Marketing Management και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό σε θέματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, κ.α. Από τον Απρίλιο 2016 μέχρι και τον Αύγουστο 2018 κατείχε τη θέση του εμπορικού διευθυντή (Office Systems Business unit Director) στην ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. και τον Σεπτέμβριο 2018 ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στο sales and marketing management, έχει διατελέσει στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων, τόσο από τη θέση του εμπορικού διευθυντή, του διευθυντή marketing, όσο και του διευθύνοντος συμβούλου. Διαθέτει βαθιά γνώση θεμάτων στρατηγικής στους τομείς sales, marketing και Business Unit Management, καθώς και των διαδικασιών λειτουργίας και αποφάσεων σε σύνθετους οργανισμούς με πολυσχιδείς δραστηριότητες.

Δημήτριος Κατραβάς του Παναγιώτη – Ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός από το Ε.Μ.Π. Επίσης κατέχει Executive MSc σε Business Strategy και Change Management από το INSEAD. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των Consumer Electronics τόσο στο Industry (BSH) όσο και στο Retail ( Όμιλος Γερμανός , Media Markt – Saturn ) σε διάφορους επιχειρησιακούς τομείς αλλά και ως CEO της τελευταίας για αρκετά χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με τον τομέα της Τεχνολογίας και του Consulting. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αντικείμενο το Omnichannel Retail, HR management, Sales and Marketing management etc. Είναι μέλος του ΤΕΕ και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Στέφανος Διαλετής του Σπυρίδωνα – Ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 και σπούδασε Γενική Βιολογία (Biologia Generale) στο Universita degli studi di Sassari (1979-1984). Επίσης σπούδασε Computer Science, Informatiques στο Universita degli studi di Roma (1984-1985) και System Programming, System Analysis στο ΕΛΚΕΠΑ (1986-1987). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε sales techniques, local area networks, multimedia, κ.α. Έχει πολυετή εμπειρία ως Managing Director, Retail Operations Manager, Director στην Εταιρεία MEDIA – SATURN S.A., στην εταιρεία ERICSSON HELLAS SA ως sales supervisor, sales manager, indirect channel commercial manager και ERICSSON AUSTRIA ως Country manager για την Ελλάδα σε Enterprise products, καθώς και στην AMSTRAD HELLAS SA ως key account & sales manager. Μιλάει Αγγλικά (fluent), Ιταλικά (fluent), Γαλλικά (good) και Σουηδικά (Elementary good).

Βιογραφικά Μελών ΔΣ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ