Όραμα της εταιρείας μας είναι η παροχή καινοτόμων, εύχρηστων και αξιόπιστων προϊόντων τεχνολογίας που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, δημιουργώντας συνθήκες για μια ποιοτικότερη και πιο εύκολη ζωή.
  Intertech
Απο το 1990 επίσημος διανομέας της Panasonic & άλλων οίκων τεχνολογίας
 

Η Intertech ιδρύθηκε το 1988. Από το 1990 είναι επίσημος διανομέας της Panasonic (www.panasonic.gr) και άλλων οίκων τεχνολογίας (iLuv, Ricoh, Satel) στην Ελλάδα. Το 1995 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έκτοτε κατέχει σημαντικά μερίδια στην ελληνική αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις σε καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Όραμα της εταιρείας είναι να παρέχει καινοτόμα, εύχρηστα και αξιόπιστα προϊόντα τεχνολογίας που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και δημιουργούν τις συνθήκες για μια ποιοτική και εύκολη ζωή.

Η Intertech συγκαταλέγεται σε μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο της τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, με κύριο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα το πλούσιο και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων & υπηρεσιών της, καθώς και το ευρύ πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της. Χάρη στο εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων για κάθε επιχείρηση και συνεργάτη.

Η εταιρική κουλτούρα της Intertech χαρακτηρίζεται από τεχνογνωσία και ευελιξία διαχείρισης για κάθε έργο ανεξαρτήτως, όγκου ή πολυπλοκότητας.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Intertech υποστηρίζει όλα τα προϊόντα της Panasonic, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και διαρκώς εξελίσσεται στην αναπτυσόμενη αγορά της τεχνολογίας.

Κατεβάστε την παρουσίαση της εταιρείας


  Ευρύ φάσμα προϊόντων & υπηρεσιών
H Intertech προσφέρει πληθώρα αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη
ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ