Σχετικά με εμάς

Η SATEL είναι μια πολωνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση συσκευών ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει κεντρικές μονάδες συναγερμού, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα πυρανίχνευσης, σειρήνες, ανιχνευτές, σταθμούς παρακολούθησης και σετ τηλεχειρισμού.

Οι συσκευές και το λογισμικό που τις συνοδεύει βασίζονται σε πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις οι οποίες αναπτύσσονται εξ’ ολοκλήρου από το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της SATEL. Η συνεχής επένδυση στις νέες τεχνολογίες άνοιξε το δρόμο για την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά. Επίσης, η ικανότητά της να αναγνωρίσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της συνεισέφερε στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των χρηστών των προϊόντων.

Η μονάδα παραγωγής της SATEL κατασκευάστηκε από κατασκευαστές ηγέτες στον τομέα τους και η σχεδόν ολόκληρη αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής ανταποκρίνεται στην αξιοπιστία όλων των προϊόντων. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες κατασκευής και η συνεχής συνεργασία με τους προμηθευτές των καλύτερων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων διασφαλίζουν την υψηλότερη ποιότητα των συσκευών. Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα  και η προσαρμοστικότητα επιτρέπουν στην εταιρεία να διατηρήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλη την γκάμα των προϊόντων της.

Με την ποιότητα της SATEL να θεωρείται ως ζήτημα υψίστης σημασίας, κάθε προϊόν πρέπει να πληροί μια ευρεία σειρά προϋποθέσεων σε κάθε στάδιό του, από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή του. Επίσης κάθε προϊόν υποβάλλεται σε διεξοδικές δοκιμές, χάρη στις οποίες διαθέτει άριστα χαρακτηριστικά, όπως αξιοπιστία, ευκολία στην εγκατάσταση και λειτουργία φιλική προς το χρήστη. Όλα τα παραπάνω μέτρα διαμορφώνουν το πιστοποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2015 της εταιρείας.

Τα προϊόντα της SATEL έχουν κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση μεταξύ των διανομέων, τεχνικών, εταιρειών παρακολούθησης και τελικών χρηστών. Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομής αποτελείται από συνεργάτες σε περισσότερες από είκοσι χώρες κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη δυναμική ανάπτυξη των εξαγωγών.

Στους πελάτες μας παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες και υποστήριξη, προσφέρουμε μια γραμμή εξυπηρέτησης για την υποστήριξη του τεχνικού, forum συζήτησης στο διαδίκτυο, άμεση επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων, καθώς και την ευκαιρία να συναντήσουν τους εκπροσώπους και τη διοίκηση της εταιρείας σε μεγάλες εκθέσεις του τομέα ασφάλειας. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις των πελατών μας περνούν από διεξοδική ανάλυση για την ενσωμάτωσή τους στην ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων μας.

Από τη μέρα της ίδρυσής της το 1990 η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς. Σήμερα, το προσωπικό της SATEL αποτελείται από 300 αποκλειστικούς ειδικούς τεχνικούς οι οποίοι πασχίζουν συνεχώς για την τελειότητα σε κάθε τους δραστηριότητα. Η αποτελεσματική συνεργασία σε φιλικό περιβάλλον συνεισφέρει στην αύξηση του επιπέδου ικανοποίησης του πελάτη, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί την επιτυχία της εταιρείας στην αγορά.

 
 
  Satel
Intelligent Security Solutions

Έξυπνα Συστήματα Ασφαλείας

ΣυναγερμοίΈλεγχος πρόσβασηςΠυρασφάλειαΚέντρα λήψης σημάτων

 
ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ