Λίγα λόγια για την Alcatel-Lucent Enterprise

Η Alcatel-Lucent Enterprise είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων δικτύωσης, επικοινωνιών και cloud στον κόσμο.

 Το όραμά της

Το όραμα της ΑLE είναι να προσφέρει εξατομικευμένες τεχνολογικές εμπειρίες που χρειάζονται οι πελάτες της.
Η αποστολή της είναι να κάνει τα πάντα να συνδέονται, παρέχοντας λύσεις δικτύωσης ψηφιακής εποχής, επικοινωνιών και cloud, με υπηρεσίες προσαρμοσμένες για την επιτυχία της επιχείρησής σας. (Cloud / On Premises / Hybrid).
Η ALE δεσμεύεται να αναπτύξει τεχνολογικές λύσεις που λειτουργούν για τους πελάτες της, συνδέοντας ανθρώπους, μηχανήματα και διαδικασίες, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.

 Η στρατηγική της

Η Alcatel-Lucent Enterprise προσφέρει ευέλικτα επιχειρηματικά μοντέλα που είναι προσαρμοσμένα στις βιομηχανίες των πελατών μας και παρέχουν ενσωματωμένη ασφάλεια και περιορισμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Είτε είστε μικρή ή μεσαία επιχείρηση (SMB), είτε μεγάλος οργανισμός, μαζί μπορούμε να βρούμε την τεχνολογική λύση που συνδέει καλύτερα τις ομάδες και τους πελάτες σας.

 
 
  Alcatel-Lucent Enterprise
Creating A World Where Everything Connects

Phones, softphones and devicesMobile HandsetsContact Center, Attendants, Management and SecuritySwitchesWireless LanRainbowOmniPCX EnterpriseOXO Connect

 Alcatel-Lucent Enterprise 100+ χρόνια ιστορίας

Ένα μεγάλο μέλλον χτίζεται σε μια ισχυρή ιστορία.
Η Alcatel-Lucent Enterprise συνδέθηκε με μερικούς από τους μεγαλύτερους εφευρέτες – και τις μεγαλύτερες καινοτομίες – των τελευταίων 100 ετών, ξεκινώντας από τον Aaron Weil, ιδρυτή της Le Telephone Prive το 1919, που μετονομάστηκε σε Telic το 1927, σε μια εποχή που μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό του γαλλικού πληθυσμού είχε τηλέφωνα. Και έτσι η ALE εξελίχθηκε στην εταιρεία που είναι σήμερα.

Συνεχίζει να ακολουθεί ένα όραμα όπου η μελλοντική ανθρώπινη ευημερία και πρόοδος γίνονται εφικτά μέσα από καλύτερες συνδέσεις.
Οι πρωτοπόροι άνθρωποι και οι οραματιστές της ALE διασφαλίζουν ότι μπορούν να σας συνδέσουν με τις μελλοντικές τεχνολογίες.

 Η τεχνολογία πίσω από τους ανθρώπους

Από το πρώτο τηλέφωνο, μέχρι τη γέννηση των δικτύων και των τεχνολογιών cloud, η ALE ήταν πάντα κεντρικό μέρος του κόσμου της επικοινωνίας.
Από το Rainbow, την open architecture πλατφόρμα συνεργασίας που βασίζεται στο cloud, μέχρι τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στο μέλλον – οι τεχνολογίες της ALE βοηθούν τις επιχειρήσεις να κάνουν καλύτερες, πιο προσωπικές συνδέσεις.
Mέσω της εξειδίκευσής της ALE στον χώρο του CPaaS και IoT, παρέχει στους πελάτες μια πλατφόρμα στην οποία μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε ευκαιρία επικοινωνίας που βασίζεται στο cloud. Γι' αυτό 1.000.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί της.

 Ο πολιτισμός και οι αξίες που την οδηγούν

Όλα ξεκινούν με όραμα και πάθος. Η ALE ήταν πάντα παθιασμένη με τη σύνδεση. Από την ανακάλυψη και την εφεύρεση νέων τρόπων επικοινωνίας, έως τη βελτίωση των υπαρχόντων καναλιών επικοινωνίας, η εστίαση της ALE ήταν πάντα στη σύνδεση ανθρώπων. Γιατί μόνο με την ανθρώπινη σύνδεση μπορούν να βρεθούν λύσεις. Από το τι να φάτε για δείπνο, μέχρι την έρευνα για την καθαρή ενέργεια.
Παροχή εξατομικευμένων λύσεων για κάθε εταιρεία για την επίτευξη των μοναδικών επιχειρηματικών της στόχων.

Στόχος της: να συνδεθούν τα πάντα και με όλους - από τις μικρές επιχειρήσεις μέχρι τις παγκόσμιες εταιρείες, ώστε να μπορούν καθένας να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Οι αξίες της ALE για την ταχύτητα και την ευελιξία, την πελατοκεντρικότητα και την αξιοπιστία, αντικατοπτρίζουν την εικόνα της τα τελευταία 100 χρόνια και το τι φιλοδοξεί να είναι για τα επόμενα 100.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ