Η ιστορία της Ricoh
H Ricoh, ο κατασκευαστής των προϊόντων Gestetner, είναι γνωστή ως ένας από τους ηγέτες της αγοράς σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα και εκτυπωτές. Αλλά ξέρατε ότι είναι ένας από τους 50 Ηγέτες Καινοτομίας του κόσμου; Καινοτομίες όπως η σάρωση της ατομικότητας του εγκεφάλου ή η αποτελεσματική παρακολούθηση της επιφάνειας του δρόμου είναι αυτό που η Ricoh κάνει και δοκιμάζει.
 
 Βοηθώντας τους ανθρώπους να εργάζονται πιο έξυπνα
Η Ricoh είναι ηγέτης στην αγορά εκτυπωτικών και φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων για περισσότερα από 80 χρόνια – μια ιστορία που αρχίζει πίσω στο μακρυνό 1936. Το πρώτο στον κόσμο μικρό, προσιτό, ψηφιακό φωτοαντιγραφικό γραφείου ήταν ένα Ricoh, το 1987. Από τότε η Ricoh είναι πρωτοπόρος στον κλάδο του αυτοματισμού γραφείου, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται ο κόσμος. Η Ricoh βελτιώνει συνεχώς τις οπτικές τεχνολογίες και τις τεχνολογίες για την επεξεργασία εικόνας, εστιάζοντας στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της.
Σήμερα η Ricoh παρέχει υποστήριξη σε πάνω από 1,4 εκατομμύρια εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Και η εταιρεία απευθύνεται όχι μόνο σε γραφεία αλλά και σε πολλά άλλα είδη επιχειρήσεων. Η Ricoh βοηθάει τον επαγγελματικό κόσμο να δουλεύει πιο έξυπνα με τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες της.
 
 Τι μπορεί να κάνει η Ricoh για σας
Η Ricoh πάντα σκεφτεται τους ανθρώπους – πώς να τους βοηθήσει να εργαστούν πιο δημιουργικά και να πάρουν περισσότερη ικανοποίηση από την εργασία τους και την καθημερινή ζωή τους.
Οι καιροί αλλάζουν και η τεχνολογία εξελίσσεται. Αλλά τα προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία, τις κοινότητες, και το πώς οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν, εξακολουθούν να προκύπτουν και να χρειάζονται λύσεις. Η προσέγγιση «Empowering Digital Workplaces» («Ενδυναμώνοντας τα ψηφιακά περιβάλλοντα εργασίας») της Ricoh  αφορά αυτό ακριβώς: την εξεύρεση λύσεων.
 
 Η Αποστολή, το Όραμα και οι Αξίες της Ricoh
Η Ricoh δεσμεύεται να προσφέρει τελειότητα: τελειότητα που κάνει τη ζωή του κόσμου καλύτερη και βοηθάει στην διατήρηση των πόρων του πλανήτη. Όντας παγκόσμια εταιρεία, η Ricoh εργάζεται σκληρά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Έτσι, λειτουργεί με βάση επτά βασικές αξίες: Πελατοκεντρική, Πάθος, Gemba (Μάθετε από την πρώτη γραμμή), Καινοτομία, Ομαδική Εργασία, Πνεύμα Νικητή, Ηθική και Ακεραιότητα.
 
 Οι επιχειρήσεις της Ricoh
Η Ricoh ξεκίνησε σαν κατασκευαστής εκτυπωτών και φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, αλλά έχει επεκτείνει σημαντικά τους τομείς της επιχείρησής της. Τώρα εφαρμόζει τις οπτικές τεχνολογίες και τις τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνας σε προϊόντα όπως φωτογραφικές μηχανές, προβολείς, εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης και διαδραστικούς πίνακες. Η Ricoh πρόσφατα επένδυσε ακόμα και στην αγορά Φροντίδας Υγείας.
Επίσης η Ricoh, με την εξειδίκευσή της στη διαχείριση εγγράφων και πληροφορικής, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο έξυπνα.
 
 Παγκόσμια υποστήριξη
Η Ricoh έχει παρουσία σε περίπου 200 χώρες, με μονάδες που αφορούν σε Πωλήσεις, Υποστήριξη, Παραγωγή, Έρευνα & Ανάπτυξη. Οπουδήποτε κι αν είστε στον κόσμο, ή οπουδήποτε κι αν σχεδιάζετε να ανοίξετε νέα επιχείρηση, η Ricoh είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

 
 
  Ricoh Gestetner
Design For Tomorrow
Always Current Technology, intelligence that grows with you

Ricoh Printers - MFPsGestetner Printers - MFPsSmart IntegrationSmart LockersRicoh Collaboration BoardsRicoh RansomCareLeading Change at work campaign

 
ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ