Σχετικά με την iLuv

Καλωσήλθατε στην οικογένεια της iLuv. Η iLuv Creative Technology είναι ο κορυφαίος πάροχος της πιο πλήρους σειράς αξεσουάρ για τον σύγχρονο τρόπο ζωής με κινητά τηλέφωνα και συσκευές. Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, την καρδιά της σχεδίασης και της καινοτομίας, η iLuv εξελίχθηε σε μια κορυφαία μάρκα παγκοσμίως, αποσπώντας τον σεβασμό τόσο των ειδικών media όσο και του καταναλωτικού κοινού. Το όνομα iLuv δημιουργήθηκε από τα αρχικά των λέξεων “Innovation · Lifestyle · Unquestionable Value”, ένα σλόγκαν που έχει επιβεβαιωθεί πλήρως όχι μόνο από τα 51 αναγνωρισμένα βραβεία CES Innovations, iF, Good Design και Red Dot, αλλά και από αμέτρητα διασημότητες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πλήθος ικανοποιημένων πελατών.

Η δέσμευση της iLuv στην καινοτομία μας κάνει ξεχωριστούς. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται εντός της εταιρείας μας, από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων, ειδικούς στη βιομηχανική σχεδίαση και μηχανικούς, οι οποίοι επίσης διαχειρίζονται σχολαστικά την τεχνολογία για να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα, κάνοντας τα προϊόντα iLuv να ξεχωρίζουν τόσο σε σχεδίαση όσο και σε ποιότητα. Λειτουργούμε με τη φιλοσοφία "ταχύτητα στην αγορά", η οποία δίνει έμφαση στη αποδοτικότητα των διαδικασιών, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τα καινοτόμα προϊόντα μας στους καταναλωτές πριν από τους ανταγωνιστές μας. Ο συνδυασμός όλων αυτών των παραγόντων μάς έκανε μάρκα που επιλέγουν οι καταναλωτές που αναγνωρίζουν την ποιοτική σχεδίαση, τη μηχανική κατασκεή και την αξία.
Παρέχοντας μια σταθερή ροή νέων και καινοτόμων προϊόντων με ποιότητα και αξία, η iLuv αποτελεί την τέλεια επιλογή για όλες τις ανάγκες σας στον τρόπο ζωής με κινητές συσκευές.
Η iLuv εδρεύει στη Νέα Υόρκη με κέντρα διανομής στην Ανατολική και στη Δυτική ακτή των ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Το 2013, η iLuv εισήλθε στην ελληνική αγορά, εκπροσωπούμενη από την Intertech S.A., μέλος του Ομίλου εταιρειών DEMCO. Από τότε η iLuv καθιερώθηκε σαν μία από τις πιο γνωστές και πρωτοποριακές μάρκες προϊόντων αξεσουάρ στην ελληνική αγορά, με γκάμα από ακουστικά κεφαλιού ή αυτιού, θήκες προστασίας για κινητά έως ηχεία Bluetooth, power banks και καλώδια. Η απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της, η μοναδική τους σχεδίαση και τα μοντέρνα χαρακτηριστικά τους έχουν καθιερώσει την iLuv σαν δημιουργό πρωτοποριακού lifestyle και τεχνολογίας.

 
 
  iLuv
Μοντέρνα σχεδίαση, νεανικό στυλ, απευθείας από τη Νέα Υόρκη

ΑκουστικάΑξεσουάρ & Διάφορα

 H ιστορία της iLuv

Πίσω στο 2006, η iLuv έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά των αξεσουάρ κινητών συσκευών με αρκετά έξυπνα αξεσουάρ για το iPod. Σήμερα, με 51 βραβεία στον τομέα των προϊόντων της, και πάρα πολλούς ευτυχισμένους πελάτες, η iLuv Creative Technology είναι ο κυρίαρχος κατασκευαστής της πιο πλήρους σειρά αξεσουάρ κινητών συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων της σειράς «Connected Home - Connected Life», ηχείων, ακουστικών για το κεφάλι ή τα αυτιά, φορτιστές, καλώδια και θήκες προστασίας.

Η μικρή αλλά εντυπωσιακή μας Ιστορία είναι απόδειξη της σταθερής μας αφοσίωσης στην καινοτομία και την τελειότητα που καθορίζει τις βασικές αξίες της iLuv: Προσοχή στον πελάτη, Επικοινωνία, Συνεργασία, Δημιουργικότητα και Δέσμευση. Η τήρηση από την iLuv αυτών των αξιών επέτρεψε στην εταιρεία να εξελιχθεί γρήγορα σε αυτό που είναι σήμερα και συνεχίζει να βλέπει ανάπτυξη με αξιοσημείωτο ρυθμό. Αναζητώντας πάντα και αναγνωρίζοντας τις νέες ευκαιρίες, η iLuv κατατάσσεται πλέον στα πιο αξιόπιστα ονόματα παγκοσμίως και είναι ευρέως αναγνωρισμένη για την καινοτομία, την αξία και την ποιότητά της.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την iLuv Creative Technology.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ