loader image

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που η Εταιρεία IΝΤΕΡΤΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε. συλλέγει, για εσάς, καθώς και πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και, συνεπώς η παρούσα δήλωση θα ενημερώνεται και θα τροποποιείται ανά διαστήματα και κάθε φορά που αυτό είναι απαραίτητο. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας www.intertech.gr, προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές.

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην Εταιρεία, δεν συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

 

Η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε εγγράφως στο email: info@intertech.gr, fax (+30) 210 9648588

 

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας.

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η Εταιρεία δεν θα μπορέσει να προβεί σε ενέργειες αν δεν έχει συλλέξει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα σας.

Μετά από δική σας συγκατάθεση και εφόσον μας έχετε γνωστοποιήσει, είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού μέλους στην παρούσα ιστοσελίδα, είτε κατά την αγορά αγαθών σε φυσικό ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας, είτε κατά την εγγραφή σας στο newsletter μας και την προσωποποιημένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες:

Εγγραφή στα newsletter και την αποστολή ενημερώσεων και προσφορών:

Για την εγγραφή στα newsletter της Εταιρείας και αποστολή ενημερώσεων ή/και προσφορών ή/και προωθητικών ενεργειών, θα πρέπει να μας δηλώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), το όνομα και το επώνυμο στον ιστότοπο μας.

Με την εγγραφή, για αποστολή newsletters και για τις προσωποποιημένες ενημερώσεις, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας να λαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις ή/και προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου ή Instant messaging μέσω των σχετικών υπηρεσιών (π.χ. με SMS, Viber, Push Notifications κα).

Δημιουργία λογαριασμού μέλους:

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, θα πρέπει να μας δηλώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), το όνομα, το επώνυμο, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης.

Με την εγγραφή στην ιστοσελίδα www.intertech.gr, μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας, να λαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις ή/και προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων κειμένου.

Δημιουργία λογαριασμού μέλους με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να δώσετε την προηγούμενη συγκατάθεση σας στο εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Απαραίτητο στοιχείο που λαμβάνουμε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Τα επιπλέον στοιχεία που λαμβάνουμε εξαρτώνται από το εκάστοτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης., εφόσον τα έχετε δηλώσει ως δημόσια στοιχεία.

Με τη δημιουργία λογαριασμού μέλους, σύμφωνα με τα παραπάνω, μας παρέχετε τη συγκατάθεση σας να πραγματοποιείτε τις επόμενες παραγγελίες σας χωρίς να χρειάζεται να καταχωρείτε εκ νέου τα στοιχεία σας. Θα μπορείτε να απολαμβάνετε πλέον μία βέλτιστη εμπειρία με πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας, στο ιστορικό των παραγγελιών σας και την κατάσταση («status») των εκκρεμών παραγγελιών σας, τις προτιμήσεις σας («αγαπημένα») και όλες τις ρυθμίσεις που προσφέρονται στην σελίδα «ο Λογαριασμός μου».

Έτσι θα αποκτάτε πρόσβαση σε όλα σας τα στοιχεία, ώστε να μπορείτε να τα συμπληρώνετε ή να τα τροποποιείτε, κατά περίπτωση. Θα μπορείτε να καταχωρήσετε στο λογαριασμό σας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεση των παραγγελιών σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώνετε κάθε φορά που εκτελείτε νέα παραγγελία.

Εξατομικευμένη επικοινωνία (“profiling”)

Θέλοντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπο μας, τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για αποστολή εξατομικευμένων ενημερώσεων, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Χρήση Ιστοσελίδας

Κατά τη περιήγηση σας στον ιστότοπο μας συλλγουμε δεδομένα πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και εάν ανοίγετε ή προωθείτε τις επικοινωνίες μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που συλλέγονται μέσω cookies (λεπτομέρειες σχετικά με την χρήση των cookies μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική Cookies της εταιρείας).

Συμμετοχή σε διαγωνισμούς

Για την συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς, κληρώσεις ή εν γένει δραστηριότητες/προγράμματα της εταιρείας μέσω οποιουδήποτε μέσου κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, e-mail, αρχεία προβολής σας (βίντεο, φωτογραφία, κλπ) τα οποία τυγχάνουν επεξεργασίας για τις ανάγκες οργάνωσης, αξιολόγησης, δημοσιότητας και διεξαγωγής της δραστηριότητας/προγράμματος. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί για κάθε συμμετέχοντα την ελεύθερη, ανεπιφύλακτη και σαφή δήλωση, έγκριση και συναίνεση του για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων του και την τήρηση σχετικού αρχείου για τους προαναφερθέντες σκοπούς.

Εξυπηρέτηση αιτημάτων

Για λόγους επικοινωνίας μαζί σας και την εν γένει διαχείριση της μεταξύ μας σχέσης συλλέγουμε δεδομένα επικοινωνίας όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) όταν επικοινωνείτε απευθείας μαζί μας είτε μέσω της δικτυακής φόρμας επικοινωνίας είτε τηλεφωνικώς ή και μέσω Facebook. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα, προκειμένου να σας ενημερώσουμε ή να ζητήσουμε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με ένα αίτημά σας. Ενδέχεται να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου για διαχειριστικούς λόγους.

 

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε με τη ρητή συγκατάθεσή σας στην Εταιρεία, επιδέχονται επεξεργασίας από εμάς μόνο όταν συντρέχει νόμιμος λόγος.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

  • η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας.
  • η συμμόρφωση με διάφορες υποχρεώσεις που επιβάλλονται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς, νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο.
  • η συγκατάθεση που παρέχετε στην Εταιρεία, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, για να εγγραφείτε στα newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες, να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης πελατών, να λαμβάνετε προσωποποιημένες ενημερώσεις, κλπ.

 

Επιτρέπεται σε ανήλικους και παιδιά να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα μας;

Η Εταιρεία δεν διαθέτει προς πώληση τα αγαθά της, μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σε παιδιά και ανήλικους κάτω των 18 ετών.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

 

Πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα

Για την εκπλήρωση των ανωτέρω αναφερομένων σκοπών επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και την παροχή καλύτερου επιπέδου υπηρεσιών η Εταιρεία δύναται να γνωστοποιεί ή να διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την εκτέλεση πωλήσεων των προϊόντων καθώς και σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι σε συνεργασία με αυτήν συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας για την προστασία και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών μας συστημάτων.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις η Εταιρεία παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

 

Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρεί με απόλυτη εμπιστευτικότητα το αρχείο των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο μας και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών που αναφέρονται ανωτέρω.

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

  • Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
  • Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
  • Για διάφορες προωθητικές/διαφημιστικές ενέργειες (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Το δικαίωμά σας αυτό μπορείτε να το ασκήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
  • Επίσης, θα διατηρήσουμε αποθηκευμένα τα δεδομένα του λογαριασμού που δημιουργήσατε στον ιστότοπο μας για όσο διάστημα τον τηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Εφόσον απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων πρόσβασης στην παρούσα ιστοσελίδα, ενδέχεται να διατηρήσουμε αποθηκευμένα κάποια δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στην Εταιρεία στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: info@intertech.gr, fax (+30) 210 9648588

Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος αποθήκευσης των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα καταστρέφονται ή/και διαγράφονται κατά τρόπο που δεν επιτρέπει την επαναφορά ή αναδόμηση τους.

 

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία διατηρεί τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα άμεσης πρόσβασης στην πληροφόρηση για θέματα των προσωπικών σας δεδομένων και επαλήθευσης του χρόνου και του τρόπου της αρχικής αποθήκευσης αυτών, καθώς και ενημέρωσης για τις εφαρμοζόμενες μεθόδους επεξεργασίας και προστασίας αυτών.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα μελέτης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή τροποποίησης των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε εγγράφως αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων από το αρχείο της Εταιρείας οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον έχουμε προβεί σε επεξεργασία αυτών μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται, ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων σας και μέχρι να γίνει επαλήθευση αυτών, (β) όταν δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό της χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν  χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς επεξεργασίας, είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε οποιαδήποτε στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε, χωρίς χρέωση, αντίγραφο της «καρτέλας πελάτη» που εμπεριέχει τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή ηλεκτρονική ή έντυπη, που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα επαληθεύσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό μπορεί να ασκηθεί για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα, μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι στις περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται μετά από προηγούμενη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε.

 

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στην εταιρεία στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: info@intertech.gr, fax (+30) 210 9648588

 

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία έχει λάβει μέριμνα και εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να παρέχουν οφέλη ή υπηρεσίες σε εσάς. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

 

Πληροφορίες Έκδοσης – Αλλαγές και Ενημερώσεις

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 25/08/2020

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε και επικαιροποιούμε την παρούσα Δήλωση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, πλην της ανάρτησης της επικαιροποιημένης Δήλωσης στην ιστοσελίδα μας. Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά email προκειμένου να υπενθυμίζουμε τις αλλαγές και τις ενημερώσεις της παρούσας Δήλωσης αλλά θα πρέπει να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για να ενημερώνεσθε για την τρέχουσα και ισχύουσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
error: Content is protected !!