Λίγα λόγια για την Fanvil

Η Fanvil Technology Co., Ltd. (Fanvil) είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος συσκευών και λύσεων Unified Communications (UC).  

Τα τρία κέντρα R&D της Fanvil βρίσκονται στο Πεκίνο, το Shenzhen και το Suzhou της Κίνας. Είναι η πρώτη επιχείρηση στον κόσμο που κυκλοφόρησε τη συσκευή επικοινωνίας με επιφάνεια εργασίας και πολλαπλές έγχρωμες οθόνες.

Η Fanvil διαθέτει τέσσερα χαρτοφυλάκια προϊόντων SIP.  

Πρόκειται για επαγγελματικά ακουστικά και IP τηλεφωνικές συσκευές γραφείου, καθώς και μια εξειδικευμένη σειρά για τον τομέα φιλοξενίας, SIP θυροτηλέφωνα και ενδοεπικοινωνία.

Όλα είναι πλήρως συμβατά με IP PBX, όπως Cisco Broadworks, Asterisk, Avaya, Elastix, 3CX, κλπ.

Όλες οι λύσεις μπορούν να διαχειριστούν και να παρασχεθούν από το Fanvil Device Management System (FDMS).  

Ως καινοτόμος επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η Fanvil αποκτά πολλά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για Εφεύρεση, Μοντέλο Χρησιμότητας και Φυσικό Σχεδιασμό, καθώς και πνευματικά δικαιώματα λογισμικού υπολογιστών.

Επιπλέον, η Fanvil έχει κερδίσει εγχώρια και διεθνή βραβεία (Outstanding Software Enterprises, Outstanding VoIP Products, Excellent Communications Solutions and High-tech Product Identification)

 
 
  Οι αξίες της Fanvil
 
Τηρώντας τις βασικές αξίες της (Efficient, Team Work, Integrity, Positive and Enterprising), η Fanvil δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας συσκευές A&V-IoT και να οικοδομήσει έναν έξυπνο κόσμο απεριόριστης επικοινωνίας.
ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ