Πολυετής Εμπειρία

Η Intertech ιδρύθηκε το 1988. Απο το 1990 είναι επίσημος διανομέας της Panasonic & άλλων οίκων τεχνολογίας

Το 1995 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έκτοτε κατέχει σημαντικά μερίδια στην ελληνική αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες  και πρωτοποριακές λύσεις σε καταναλωτές και επιχειρήσεις.

 

Ιστορικό και ανάπτυξη

Η ιστορική εξέλιξη και ανάπτυξη της Εταιρίας από ιδρύσεως έως σήμερα έχει ως ακολούθως:

  • Το 1988 ιδρύεται η Εταιρία με την επωνυμία «ΜΕΓΑΣΟΦΤ Α.Ε»
  • Το 1990 με απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρίας, η επωνυμία αλλάζει σε «ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΕ- ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» και γίνεται ο επίσημος αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας στην Ελλάδα των προϊόντων της Panasonic.
  • Το 1995 οι μετοχές της Εταιρίας εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
  • To 2004, η Εταιρία ανέλαβε το έργο σχεδιασμού, προμήθειας και εγκατάστασης των μόνιμων γιγαντο-οθονών και των συστημάτων βίντεο-προβολής στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα καθώς επίσης και της τεχνικής υποστήριξης του συνόλου της εγκατάστασης κατά τη διάρκεια των αγώνων.
  • To 2006, η Εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην κατηγορία των Consumer Electronics.
  • Το 2011 έγινε ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων συναγερμού και ελέγχου πρόσβασης SATEL στην Ελλάδα.
  • Το 2013, η Εταιρία ξεκίνησε νέα συνεργασία και έγινε ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας στην Ελλάδα των προϊόντων iLuv.
  • Το 2015, ξεκίνησε νέα συνεργασία με τη RICOH, που δραστηριοποιείται σε managed print services για εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Δραστηριότητα της Εταιρίας

Η Εταιρία έχει ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία, διανομή, αντιπροσώπευση και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και το σχεδιασμό και την ανάλυση προγραμμάτων λογισμικού.

Παρέχει μία πλήρη γκάμα σύγχρονης τεχνολογίας και καταναλωτικών προϊόντων που συνοδεύεται από ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων.

Η Εταιρία κυρίως δραστηριοποιείται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του οίκου PanasonicCorp παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στο B2B και B2C.

Η Εταιρία εισάγει, εμπορεύεται και εγκαθιστά κατά περίπτωση, σε πανελλαδικό επίπεδο όλες τις κατηγορίες προϊόντων και των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του οίκου PanasonicCorp, στο πλαίσιο της εμπορικής ονομασίας Panasonic, η οποία είναι ένας από τους παγκόσμιους κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, τηλεπικοινωνιών, αυτοματισμού γραφείου, καθώς και επαγγελματικών λύσεων εικόνας και ήχου ευρείας κατανάλωσης και ολοκληρωμένων συστημάτων audio video και ασφαλείας.

Επίσης, η Εταιρία είναι διανομέας των προϊόντων SATEL για την Ελλάδα, σε συστήματα ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης.

Από το 2013, δραστηριοποιείται ως αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων ILUV για την Ελλάδα, σε αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Η Εταιρία είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας της RICOH International BV για τα προϊόντα πολυμηχανήματα Α4 και Α3 με το brand name GESTENTER. Επίσης, διανέμει τους εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα ITDC (A4) της RICOH.

Η Εταιρία έχοντας επενδύσει σε νέες τεχνολογίες, ανθρώπινο δυναμικό και σε τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλείας, διαθέτει σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο, το οποίο παρέχει αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας καλύπτοντας ταυτόχρονα ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ